Facebook Google+ YouTube
Aktuálně textem
Anketa
Jak často sledujete naše reportáže?

Každý den (727 hl.)
 
1x za týden (297 hl.)
 
2 - 3x za měsíc (334 hl.)
 
1x za měsíc (316 hl.)
 
Méně než 1x za měsíc (340 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 2014
Novinky webu
08.02.2018: Hledáme spolupracovníky
Hledáme externí spolupracovníky na obsazení pozic redaktor, kameraman a střihač v regionu Jičín. Praxe v oboru vítána, ale není podmínkou. Naopak spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost a flexibilita jsou nutné! Zájemci pište na e-mail: prace@nasetelevize.cz nebo volejte 608041782.

08.02.2018: NašeTelevize.cz na YouTube.com

Všechny reportáže můžete sledovat také na kanálu YouTube. images2_60

Odkaz najdete v horním pravém rohu. Vycházíme tak vstříc těm, kteří chtějí sledovat reportáže ve vyšší kvalitě. To je možné prostřednictvím počítače nebo televize s připojením k internetu.tv1_60telefon1_60 Nyní je také možné sledovat příspěvky i na chytrých mobilních telefonech, takže teď už Vám žádná reportáž neuteče :-) Najdete zde všechny reportáže od roku 2011.


07.09.2011: Zajímavosti z Chlumce nad Cidlinou
Víte, kdo vaří nejlepší guláš? Nebo kdo jsou mistři světa v hasičském sportu? Podívejte se na reportáže z Chlumce nad Cidlinou, které nově najdete na našem webu.  
Kalendář akcí
V příštích 14 dnech není plánována žádná akce.
Vyhledávání
Nechce se vám procházet rubriky? Použijte vyhledávání!

Vyhledat text

Rozšířené vyhledávání
Registrovaný uživatel
Jméno:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo

NEPOLISY – Na venkově zdravě jíme

Královéhradecký kraj
Autor příspěvku: Společná Cidlina, z.s. - http://www.spolecnacidlina.cz
28. 05. 2014
Na venkově zdravě jíme - to je název společného projektu Místních akčních skupin Společná Cidlina a Hradecký venkov. Projekt zaměřený na podporu regionálních potravin vyvrcholil v sobotu 24. května na návsi v Nepolisech, kde se představili zemědělci a potravináři z obou regionů. 

Součástí příjemného odpoledne byla i soutěž ve vaření. Odvahu předvést své kulinářské umění veřejnosti mělo 12 týmů, 8 amatérských a 4 školní jídelny. A co by to bylo za soutěž, kdyby tu nebyla odborná porota. Ta nejprve prošla soutěžním prostorem, aby pečlivě prohlédla, jak jsou jídla připravena, a poté se odebrala do svého stanu, kde už na ní čekaly vzorky od všech soutěžících. Ocenění si nakonec zasloužily všechny soutěžící týmy. Jejich výrobky byly opravdu chutné, o čemž svědčil obrovský zájem veřejnosti. Na pódiu se střídaly hudební vystoupení s ukázkami zájmových činností. Pro děti pořadatelé připravili zajímavý naučný program. Po celou dobu bylo možné navštívit stánky s regionálními potravinami a získat tak kontakt přímo na výrobce nebo si prohlédnout techniku, kterou používají zemědělci pro svou práci. Zkrátka kdo navštívil v sobotu náves v Nepolisech, rozhodně nelitoval.

 

Redaktor: David Vondrouš, kamera a střih: Luděk Vondrouš, komentář četla: Nikola Birklenová 

Doporučujeme