Facebook Google+ YouTube
Aktuálně textem
Novinky webu
09.01.2012: NašeTelevize.cz na YouTube.com

Z mnoha novinek, které pro Vás v letošním roce chystáme, je tou první možnost sledovat všechny reportáže i na kanálu YouTube. images2_60

Vycházíme tak vstříc těm, kteří chtějí sledovat reportáže ve vyšší kvalitě. To je možné prostřednictvím počítače nebo televize s připojením k internetu.tv1_60telefon1_60 Nyní je také možné sledovat příspěvky i na chytrých mobilních telefonech, takže teď už Vám žádná reportáž neuteče :-) Najdete zde všechny reportáže z roku 2011 a postupně samozřejmě všechny nové, tak už jen stačí kliknout na panel v pravém sloupci a můžete nerušeně sledovat.


09.01.2012: NašeTelevize.cz v Poděbradech!
V letošním roce můžete nově sledovat zajímavosti a události z lázeňského města Poděbrady. Během roku Vám ve 24 reportážích přiblížíme ty nejzajímavější události, které se v tomto krásném městě odehrají.

07.09.2011: Zajímavosti z Chlumce nad Cidlinou
Víte, kdo vaří nejlepší guláš? Nebo kdo jsou mistři světa v hasičském sportu? Podívejte se na reportáže z Chlumce nad Cidlinou, které nově najdete na našem webu.  
Kalendář akcí
V příštích 14 dnech není plánována žádná akce.
Vyhledávání
Nechce se vám procházet rubriky? Použijte vyhledávání!

Vyhledat text

Rozšířené vyhledávání
Registrovaný uživatel
Jméno:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo

LITOMYŠL - Dny japonské kuchyně

Pardubický kraj
Autor příspěvku: CMS-TV Litomyšl - http://www.comvision.cz
23. 05. 2008
Svůj příspěvek ke Dnům japonké kultury v Litomyšli přinesl i hotel Zlatá hvězda, který uspořádal od 27. do 29. března Dny japonské kuchyně. Místo příboru mohli návštěvníci vyzkoušet o´haši neboli hůlky. Vaření a dohledu nad přípravou se ujala osobně šéfkauchařka patrně nejlepší japonské restaurace v Praze, paní paní Ohwatari.

Návštěvníci si mohli objednat kompletní japonské menu sestavené z japonské polévky, kuřecího, vepřového a rybího masa a nezbytné pochoutky sushi. Z nabídky jmenujme například Sake Teriaki což je grilovaný losos s Teriaki omáčkou, nebo jídlo zvané Katsumi. To je smažená vepřová kotleta, vařená v soba omáčce, zapečená s vejcem. Mezi strávníky japonské kuchyně hotelu Zlatá hvězda se v sobotu 29. března zařadil dokonce i sám velvyslanec japonského císařství v České republice. Hideaki Kumazawa zde poobědval mimo jiné se starostou Litomyšle Michalem Kortyšem a jeho chotí a s místostarostou Janem Janečkem.
Doporučujeme